Logo Polskiego Radia
Print

Генпракуратура адмовілася разглядаць скаргу на Акадэмію навук

PR dla Zagranicy
Jolanta Śmiałowska 30.12.2011 08:41
Генэральная пракуратура адмовілася разглядаць скаргу былога аспіранта НАН Алаксея Паўлоўскага на кіраўніцтва гэтай установы за парушеньне закона аб зваротах грамадзян.

Чоловік колишньої прем'єрки України Юлії Тимошенко подякував Чехії за надання йому політичного притулку. Олександр Тимошенко надіслав спеціальну заяву до редакції чеської газети «Lidove noviny».

Дякуючи за притулок Олександр Тимошенко заявив, що він переслідувався владою своєї країни та останнім часом піддавався постійному тиску. Чоловік лідерки найбільшої української опозиційної партії також додав, що «українському уряду не вдалося зламати Юлії Тимошенко ані залякуванням, ані судами, ані в'язницею». Тому, - продовжує Олександр Тимошенко, - президент Віктор Янукович почав переслідувати членів родини екс-прем’єрки.

Олександр Тимошенко також заявив, що Україну чекає чергова революція. Додав, що «народ не терпітиме довго нинішньої некомпетентної, скорумпованої та авторитарної влади». У заяві, надісланій газеті «Lidove noviny», він також поінформував, що створить у Чехії Міжнародне об'єднання українців під назвою «Патріоти».

А.З.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Пра нас Кантакт